Loading...

Nejčastější dotazy

  • Je stanovena minimální hodnota objednávky?

Není, vyjdeme vstříc vždy každé objednávce. Je však zapotřebí brát v potaz, že objednávky v hodnotách stokorun, pro nás mají nízkou prioritu a přednost mají objednávky s vyšší hodnotou.

  • Mohu nakupovat po jednotlivých kusech? Tak, jak vidím u vás na e-shopu?

Ano, jelikož poskytujeme XML feed, kde je zboží často rozděleno na konkrétní variantu nebo barvu, je umožněno objednávat přesně tak jak vidíte. Nutné je však vzít v potaz, že na nás je napojeno větší množství eshopů a proto se může stát, že danou barevnou variantu výrobku vyprodáme dříve, než ji u nás objednáte. Proto doporučujeme vytipované zboží objednat po katronu a to tak, že nám napíšete email. Zboží v kartonu prodáváme tak, jak je nabaleno, tzn. je-li v kartonu mix barev, prodáváme karton v mixu.

  • Kdy je během dne nejlepší odeslat objednávku?

Kdykoliv. Každý všední den je uzávěrka objednávek v 9:30, pokud tedy objednáte do tohoto času, ještě tentýž den Vám přijde faktura pro zaplacení. V případě osobního vyzvednutí obdržíte email, že je zásilka připravena a fakturu obdržíte při platbě v hotovosti.

  • Za jak dlouho je objednávka připravena k vyzvednutí nebo odeslání po zaplacení?

Je-li objednávka vytvořena do 9:30, tentýž den je připravena k osobnímu vyzvednutí - vždy Vám  přijde email, že je zboží zabaleno a připraveno k vyzvednutí. V případě poslání zásilky kurýrem, odesíláme po připsání částky na účet. Pokud platba dorazí nejdéle do 9:30 následující den, tentýž den odesíláme.

  • Jak probíhá reklamace?

K reklamacím přistupujeme kladně. Zboží je nutné poslat přímo k nám na adresu provozovny uvedenou v kontaktech a to prostřednictvím DPD kurýra - Českou poštu ani nic jiného neakceptujeme. Možné je také zboží dovézt osobně. Je nutné vždy před odesláním nebo přivezením reklamace nás informovat a to formou emailu, kde je nutné uvést název produktu uvedený na eshopu + číslo faktury (vs platby), ze které byl daný produkt.  Jakmile nám dorazí reklamované zboží na sklad, vystavujeme na něj příjmový doklad a vyměníme za nový produkt, který přidáme do následující objednávky.